BlackBerry Flip – un nou smartphone

 

T-Mobile USA si Reasearch in Motion (RIM) au anuntat smartphone-ul BlackBerry Pearl Flip 8220 – primul telefon flip Blackberry.

 Wi-Fi este o functie centrala a telefonului ce poate fi utilizat pentru voce si date. De asemenea, include suport pentru serviciul Unlimited HotSpot Calling de la T-Mobile, care ofera apeluri nationale nelimitate prin orice WLAN deschis.

BlackBerry Pearl Flip are un display extern pentru previzualizarea e-mail-urilor, mesajelor text, apelurilor telefonice inainte de a deschide telefonul.

Disponibil pentru moment in culoarea neagra, Pearl Flip va fi disponibil ulterior si in culoarea rosie.

Smartphone-ul include functii T-Mobile, precum myFaves alaturi de functiile clasice BlackBerry, precum SureType. Sase populari clienti de IM sunt suportati de noul smartphone, care mai include si zece conturi de e-mail.

Handset-ul quad-band (GSM/GPRS/EDGE/Wi-Fi) are o memorie flash de 128MB, un card microSD de 256MB si suport pentru un card suplimentar de pana la 16GB microSD/SDHC. De asemenea, include si ale functii caracteristice telefoanelor mobile, precum o camera de 2.0 megapixeli cu zoom digital, blitz incorporat si inregistrare video (care necesita un card microSD) si stereo Bluetooth.

BlackBerry Pearl Flip este disponibil pe piata din SUA in magazinele de retail ale T-Mobile si online.

  

 

Autor: Gabriel Florian

Sursa: www.itmanagement.earthweb.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *