BitDefender lanseaza un nou scaner antivirus

BitDefender Antivirus Scanner for Unices este scannerul in linie de comanda dezvoltat pentru sistemele Linux si FreeBSD si are la baza motoarele de scanare BitDefender certificate si premiate la nivel mondial, asigurand scanarea sistemelor impotriva amenintarilor malware.

“BitDefender a investit constant in dezvoltarea liniei de produse pentru utilizatorii Linux”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technical Officer, BitDefender. “Decizia de a oferi o licenta gratuit pentru uz personal a crescut semnificativ cererea pentru acest produs, devenind unul dintre cele mai populare produse. BitDefender va continua sa imbunatateasca performantele produselor UNIX pentru a oferi protectie completa impotriva atacurilor de securitate, indiferent de sistemul folosit de utilizatori”.

BitDefender Antivirus Scanner for Unices este disponibil in engleza, braziliana si romana, cheia de licentiere obtinandu-se de la magazinul online BitDefender sau de la partenerii certificati. Pentru informatii suplimentare, articole, analize si stiri de ultima ora vizitati noul portal Unix sau blog-ul special dedicat utilizatorilor UNIX.

BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie proactiva a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. in fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale in deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) in peste 100 de tari din intreaga lume.

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Un comentariu la „BitDefender lanseaza un nou scaner antivirus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *