BIT Software lanseaza primul sistem de gestiune ERP pe Amazon Cloud

Compiere Inc., furnizorul global de solutii de business open-source in parteneriat cu BIT Software, au anuntat solutiei SocrateOpen Cloud Edition pe Amazon EC2 (Elastic Compute Cloud).

Sistemul de gestiune SocrateOpen Cloud Edition este un sistem ERP/CRM complet care automatizeaza procesele din companie: aprovizionare, comenzi clienti si furnizori, vanzare, cumparare, contabilitate, gestiune depozite, stocuri, gestiunea relatiilor cu clientii (CRM).

SocrateOpen Cloud Edition este distributia pentru Romania a sistemului integrat ERP Compiere si este livrat cu tehnologia aferenta, certificata de Compiere, incluzand un sistem de operare, serverul de aplicatie si baza de date, care pot fi rulate pe Amazon EC2 in cateva minute.

Combinatia intre varianta SocrateOpen Cloud si Amazon EC2 furnizeaza un mediu virtual in care sunt pastrate aplicatia de gestiune, sistemul de operare, si tot restul tehnologiei necesare pentru a rula sistemul integrat, si scade costurile de detinere ale unui ERP, prin reducerea atat a costurilor cu hardware-ul si software-ul, precum si a costurilor cu infrastructura IT. Conform estimarilor interne, utilizarea variantei SocrateOpen Cloud poate reduce costurile totale de detinere ale ERP-ului cu pana la 80%.

In abonamentul SocrateOpen Cloud Edition sunt incluse mentenanta și suportul tehnic pentru aplicatie, service pack-uri si acces la intrumentul de migrare automata. Pe langa aceasta, BIT software ofera si servicii de implementare, adaptare, integrare, precum si imagini cloud specifice fiecarui client.

BIT Software, in calitate de partener autorizat Compiere, dezvolta sistemul integrat de gestiune SocrateOpen, care are la baza platforma Compiere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *