Benq lanseaza S41

BenQ lanseaza in exclusivitate in Media Galaxy noul model de Joybook, S41, ce a obtinut prestigioasa distinctie Red Dot Design Award in 2007 si alte 4 premii internationale la inceputul acestui an. S41, cu diagonala ecranului wide Ultra Vivid de 14,1 inch (35,81cm), beneficiaza de tehnologia unica BenQ DBEF™ (Display Brilliance Enhancement Film).

Incorporarea procesorului Intel® Core™2 Duo si chipset-ului Intel® PM965 Express faciliteaza desfasurarea operatiunilor chiar si atunci cand sunt deschise mai multe aplicatii. Puteti descarca orice in timp ce va jucati sau ascultati piesa preferata, fara intreruperi – avand posibilitatea unei noi experiente de business si de divertisment.

Datorita interfetei HDMI, semnalul audio digital si mai ales video digital HD, cu o rezolutie de pana la 1080p, este transmis prin intermediul unui singur cablu, permitand o conexiune cu orice echipament ce suporta formatele HD, precum monitoarele HD, HD TV sau proiectoarele HD.

Camera web de 1,3 megapixeli QEye incorporata si microfonul intern va permit sa va bucurati de video chat-uri cu familia sau prietenii ori sa impartasiti capturi de ecran doar printr-un simplu click pe Qshot.

Continuand parteneriatul strategic dezvoltat de BenQ cu Altex Romania, acest model este disponibil in exclusivitate in reteaua de magazine Media Galaxy la pretul de 3199 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *