Azsoft a adaugat gama National Instruments

Magazinul on-line www.azsoft.ro, parte a companiei clujene Plus Computers Group, a adaugat gama de produse NATIONAL INSTRUMENTS.

“Pentru realizarea unor programe de aplicatii necesare masurarilor si automatizarilor este nevoie de un set de instrumente software, performante si eficiente din punct de vedere economic”, se arata in comunicatul de presa al companiei.

National Instruments Developer Suite este un pachet software special destinat pentru crearea acestor programe de aplicatii. Pentru programatorii ce vor sa realizeze aplicatii de testare automata este indicat pachetul Developer Suite Test Edition, iar pentru cei care vor sa realizeze aplicatii de control industrial este recomandat pachetul Developer Suite Control Edition.

LabVIEW este un mediu software de programare grafic bazat pe nucleul de limbaj G (limbaj grafic), destinat in special construirii de aplicatii pentru controlul si achizitia de date, anliza acestora si prezentarea rezultatelor.

Indiferent daca se lucreaza la proiecte de mica amploare sau pentru sisteme complexe, este nevoie de software care sa permita o dezvoltare rapida si totodata sa asigure performantele si puterea unor solutii complete. Folosind programarea grafica, de mare productivitate, din LabVIEW, se pot genera intr-un timp scurt solutii eficiente de instrumentatie sau de achizitie de date, utilizand Solution Wizard. De asemenea, se pot adapta solutiile la cerintele concrete cu functii puternice de procesare a semnalelor, inregistrare a datelor, conectivitate cu ActiveX, .NET, DLL si multe altele.

Toate solutiile LabVIEW lucreaza implicit in regim multithreading, fara a necesita vreo programare suplimentara. In acest fel, se poate reduce semnificativ timpul necesar punerii la punct a aplicatiilor.

LabVIEW este disponibil pentru o gama larga de sisteme de operare: Windows 2000/NT/XP/Me/9x, Mac OS, Sun Solaris, Linux.

Mediul de dezvoltare grafic LabVIEW este disponibil in trei variante, cu diferite grade de complexitate, respectiv pachetul de baza (BP), sistemul de dezvoltare complet (FDS) si sistemul de dezvoltare profesional (PDS).

Sursa: Azsoft ( www.azsoft.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *