Avantajele tehnologiei VoIP

Tehnologia-Voip-Soft.roIn zilele noastre, VoIP a devenit un concept care a revolutionat intreaga piata a comunicatiilor. Fara comunicare o companie este usor scoasa din lupta de pe pietele financiare, iar acest concept permite utilizarea comunicarii intr-un mod ieftin si eficient.

Pornind de la scaderea preturilor pentru apelurile mobile pana la dezvoltarea de aplicatii software ce ajuta utilizatorul sa transforme un laptop intr-o „masina” de comunicatie de voce, toate au avut ca motor principal al evolutiei aceasta posibilitate de transport al vocii peste reteaua IP.

Operatorii de telefonie mobila se intrec in a reduce costul convorbirilor efectuate in roaming, constienti fiind de optiunile mult mai ieftine de comunicatie (cartele pre-platite care permit apeluri telefonice la tarife foarte reduse de la orice telefon public si catre orice destinatie).

Mai mult, exista aplicatii dezvoltate special pentru telefoane mobile in ideea de a folosi avantajele VoIP pentru a comunica ieftin.

Deci, avantajele unei astefel de solutii de comunicare sunt clare si de preferat in locul uneia clasice, daca aveti o companie cu multi angajati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *