ASUS P565, cel mai rapid telefon PDA

 

ASUS a lansat telefonul PDA P565, destinat oamenilor de afaceri, cel mai rapid terminal de acest fel din lume gratie integrarii unui procesor cu frecventa de 800MHz.

ASUS P565 foloseste noua interfata cu comenzi tactile Glide si ofera performante fara precedent privind grafica si operarea sistemului, scorurile Vsbenchmark obtinute fiind aproape duble fata de cele ale competitorilor actuali din aceeasi clasa.

Asftel, P565 gliseaza fara efort de-a lungul celor mai pretentioase sarcini, dovedind o exceptionala calitate “multitasking” – fiind terminalul ideal pentru oamenii de afaceri care solicita performante fara compromis si viteza maxima din partea echipamentelor ce le influenteaza productivitatea. Seria de facilitati impresionante continua cu ecranul senzitiv cu diagonala de 2,8 inci, care opereaza la rezolutia de 480 x 640 pixeli si reda imagini cu claritate deosebita, fie ca e vorba de fotografii, fie de tabele de calcul.

”Gliseaza” catre un nivel superior de productivitate

ASUS P565 se adreseaza comunitatii oamenilor de afaceri. Cuplarea procesorului la frecventa de 800 MHz cu interfata exclusiva Glide cu tehnologie “touchscreen” confera noului terminal mai multa putere si productivitate. Procesorul rapid sporeste performantele lui P565 în operarea simultana a mai multor aplicatii, în timp ce interfata Glide simplifica trecerea de la una la alta, prin atingerea cu vârful unui deget. Totodata, P565 dispune de o suita puternica de aplicatii si facilitati destinate mediului de afaceri, inclusiv: “push mail”, recunoasterea cartilor de vizita si Microsoft Office Mobile. Alte doua instrumente utile sunt “Anytime Launcher” si “Multi-Home”, care permit utilizatorilor sa vizualizeze calendarul, ora locala valabila pentru orasele vizitate, buletinele meteo, stirile online si multe alte resurse – toate acestea fiind accesibile rapid, intuitiv, prin atingerea ecranului.

Ecran tactil cu rezolutie mare si claritate deosebita

ASUS P565 este echipat cu un ecran tactil de 2,8 inci si rezolutie VGA (480 x 640 pixeli), care reda imagini clare si luminoase. Fotografiile vor avea un contrast mai bun, fiind mai apropiate de realitatea surprinsa, iar detaliile documentelor si ale tabelelor de calcul vor fi afisate clar.

Aer exclusivist

ASUS P565 a fost creat sa impresioneze. Capacul bateriei este acoperit cu piele neagra sintetica, captând instant atentia si impunând respectul. Pielea de pe spatele terminalului contrasteaza cu fata sa moderna lucioasa si îi ofera o senzatie tactila naturala si o atractie evocatoare.

Interfata Glide

Glide este o interfata senzitiva revolutionara care permite utilizatorilor sa realizeze o varietate de actiuni de navigare – precum selectare, zoom, derulare, “flipping” – doar prin atingerea cu vârful unui deget.

Totodata, Glide integreaza mai multe aplicatii care faciliteaza accesul la functiile aparatului: lecturarea stirilor, informarea privind conditiile meteo, vizualizarea succesiva a fotografiilor, ascultarea muzicii. Astfel, expresia “ai lumea la degetul mic” capata un nou sens, gratie aplicatiior “Multi-Home”, “Anytime Launcher”, “EziPhoto” si “EziMusic” – care pot fi comandate cu vârful unui deget. Pentru mai multe detalii despre interfata Glide, va invitam sa vizitati pagina http://event.asus.com/mobile/glide.

Specificatii

Retele: HSDPA 3.6Mbps, UMTS 2100, EDGE/GPRS/GSM 900/1800/1900, Class 10

Sistem de operare: Microsoft Windows® Mobile 6.1™ Professional

Culoare: Black

Dimensiuni: 102 mm x 60.5 mm x 16 mm

Greutate: 120 g (cu baterie)

Timp Standby : 250-300 ore cu 3G si 200-250 ore cu 2G**

Timp convorbiri: 3 ore cu 3G si 4 ore cu 2G**

Ecran: 2.8” TFT, 65K-color Touchscreen, VGA (480 x 640 pixeli)

Procesor: Marvell TavorP 800 MHz

Memorie: 256 MB Flash + 128 MB DDR SDRAM

Slot de expansiune: MicroSD cu suport pentru SDHC

Conectivitate: WLAN 802.11b+g , USB v1.1(FS), Bluetooth 2.0+EDR

Browser WAP: HTTP / WAP 1.2.1/2.0

Mesagerie: SMS / MMS / Email / MSN / Push E-mail

Baterie: 1300 mAh Li-Ion

GPS: SiRF Star III cu InstantFix

 

Aplicatii Business

PIM: Word (editor), Excel (editor), PowerPoint (viewer), Windows® Live, MSN, Voice Commander* si Push Email (Exchange Server).

Alte facilitati: Anytime Launcher, ASUS Today, EziMusic, EziPhoto, Business Card Recognition, vizualizare PDF *.

 

Multimedia si divertisment

Camere: 3 MP Auto Focus (principala)

300 K Pixeli pentru videotelefonie (Secundara)

Video: Format de înregistrare: MPEG4@QVGA 24fps / H.263@QCIF 24fps;

Redare: MPEG4@QVGA 30fps / H.263@QCIF 30fps

Audio/Video Streaming

Format fotografii: JPEG, PNG, GIF, BMP

Format audio: MP3, WMA, 3GP, AAC si AAC+

Tonuri de apel: MP3 / MIDI

JAVA: J2ME (CLDC 1.1 + MIDP2.0)

** În functie de disponibilitatea în anumite regiuni

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Vladimirescu Tudor

2 comentarii la „ASUS P565, cel mai rapid telefon PDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *