Asus media player pentru divertisment High Definition

Asus Oplay Media PlayerAsus are acum un nou produs dedicat divertismentului. O!Play HDP-R1 HD este primul dispozitiv de redare de continut multimedia digital din seria O!Play. Noul media player este ideal pentru redarea materialelor digitale 1080p Full High Definition, punandu-si in valoare dotarile tehnice exclusiviste, precum functia Music Shuffle si interfata ultra-rapida eSATA.

O!Play HDP-R1 este playerul HD care suporta cele mai multe formate de fisiere, printre care MPEG1/2/4, H.264, VC-1 si RM/RMVB. Cu ajutorul dispozitivului, utilizatorii vor putea partaja instant materialele video si fotografiile intre prieteni si colegi sau in cadrul familiei, de pe notebook-uri si de pe PC-uri.

Dispozitivul este totodata primul media player HD care ofera functia „music shuffle” prin apasarea unui buton dedicat de pe telecomanda. Toate fisierele audio disponibile vor fi selectate pentru redarea in mod aleator, fara a mai fi nevoie de importarea lor manuala in O!Play HDP-R1.

Materialele HD pot oferi imagini deosebite, dar pentru obtinerea cadrelor perfecte este nevoie de o latime de banda mare. Folosind interfata eSATA a dispozitivului O!Player HDP-R1, utilizatorii vor putea beneficia de viteze de transfer de pana la 5 ori mai mari fata de cele obtinute prin USB 2.0, eliminand practic orice intarziere in redarea continutului HD.

Formate audio suportate: MP3, WAV, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF

Tipuri de imagini suportate: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *