ASUS lanseaza o noua unitate optica externa

ASUS, producatorul renumit in domeniul echipamentelor periferice si al unitatilor optice de stocare, ofera constant solutii inovatoare privind operarea computerelor. Noul inscriptor optic extern ASUS SDRW-08D1S-U ofera o portabilitate superioara, combinand caracterul practic si aspectul estetic.

ASUS SDRW-08D1S-U se evidentiaza prin designul subtire, cu suport vertical elegant si carcasa lucioasa. Totodata, noua unitate optica verticala integreaza o tehnologie superioara privind accesarea datelor la viteze ridicate. Un software cu o interfata prietenoasa ajuta utilizatorii sa inscriptioneze cu usurinta discurile optice, prin simpla adaugare a fisierelor intr-un sablon predefinit, atunci cand se doreste inregistrarea pe suport optic a documentelor si a materialelor multimedia. Dispozitivul se alimenteaza cu energie de la computer prin intermediul interfetei USB 2.0, care este folosita si pentru transferul rapid al datelor. Consumul energetic este unul redus, produsul adaptandu-se perfect modului modern de operare IT.

Gratie alimentarii prin intermediul portului USB, utilizatorii vor putea folosi foarte usor noul ASUS SDRW-08D1S-U, prin conectarea la un sistem desktop sau la un portabil fara instalarea vreunui adaptor aditional. Persoanele care doresc sa isi protejeze datele in vederea portarii lor vor aprecia tehnologia Disc Encryption. Aceasta le va permite sa stabileasca o parola cu ajutorul careia vor putea accesa datele inscriptionate, dupa codificarea pe 128 de biti a intregului disc sau doar a unei anumite zone.

Sursa: Soft.ro

Autor:Brodoceanu Ana-Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *