Asus lanseaza Eee Stick – telecomanda wireless pentru jocuri

 

Asus lanseaza telecomanda fara fir Eee Stick, un dispozitiv care prin conectarea la un computer, va translata pe ecran miscarile mainilor utilizatorilor, informeaza compania.

 

“Intrati in ritmul jocului”, este sloganul noului produs dedicat segmentului de gaming.

 

Eee Stick va fi comercializat impreuna cu anumite modele Eee PC™ si Eee Box, alaturi de o colectie de jocuri dezvoltate si adaptate pentru rularea cu noul dispozitiv.

 

Eee Stick include o telecomanda de Activare, una de Navigare si un dispozitiv de conectare la computer pe unde radio cu frecventa 2.4GHz. Chiar daca pot vibra, cele doua telecomenzi consuma putina energie, fiind capabile sa functioneze fara intrerupere timp de trei zile (72 de ore), utilizand cate doua baterii AA.

 

Dispozitivul de conectare pe unde radio ofera o libertate de miscare pe o raza de 10 metri, fara sa impuna anumite pozitionari sau orientari.

 

Utilizatorul va ramane conectat inclusiv atunci cand telecomenzile nu vor mai fi orientate catre dispozitivul USB, fapt ce permite executarea oricaror miscari fizice, fara teama pierderii conexiunii.

 

Teoretic, Eee Stick se poate folosi impreuna cu orice PC, gratie conectivitatii HID. Dispozitivul va rula cel mai bine in compania jocurilor dezvoltate pentru acesta, fiecare pachet comercializat reunind un numar de astfel de aplicatii. De asemenea, Eee Stick poate opera alaturi de alte periferice destinate jocurilor PC (gamepad, keypad) oferindu-le jucatorilor posibilitatea de a-si perfectiona stilurile proprii.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *