ASUS Eee PC 1000HG, liderul la netbookuri

Computerul portabil Eee PC 1000HG a fost desemnat drept cel mai bun netbook de catre revista de specialitate XtremPC, in urma rezultatelor testului de performanta.

Eee PC 1000HG a fost notat cu 8,20 puncte din 10, detasandu-se cu 1,5 puncte fata de primul reprezentant al unui brand competitor. Podiumul clasamentului a fost ocupat integral de catre reprezentantii familiei Eee PC, liderul fiind urmat indeaproape de catre modelele Eee PC S101 si ASUS Eee PC 1002HA.

Autonomia bateriei reprezinta un criteriu important de evaluare in vederea achizitiei unui netbook. ASUS ofera solutii competitive capabile sa satisfaca cerintele specifice ale utilizatorilor. Astfel, modelul Eee PC a functionat de 2,4 ori mai mult decat ultimul clasat in cadrul testului, diferenta de pret fiind de doar 7%.

Autonomia netbook-urilor a fost masurata cu ajutorul aplicatiei MobileMark 2007, in conditii de test identice pentru toate portabilele ajunse in laboratorul XtremPC in ultima perioada: interfata wireless oprita, grad de luminozitate stabilit la 40%.

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihaela Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *