Asigurarea de telefoane mobile in Romania

 

Unul dintre principalele lanturi de retail din domeniul comunicatiilor mobile si digitale din Romania, Say, va lansa in exclusivitate in Romania asigurarea de telefoane mobile.

Asigurarea se refera la pierderile materiale suferite de clientii Say ca urmare a producerii unei infractiuni de furt, furt calificat sau talharie, avand ca obiect material telefonul mobil achizitionat din magazinele Say. Asigurarea este emisa de catre Asiguratorul AIG Romania, prin intermediul Medins 2002 Broker de Asigurare, si poate fi incheiata exclusiv prin intermediul retelei de magazine Say. Asigurarea se poate face doar pentru telefoanele cumparate in magazinele Say, contra sumei de 84 RON/an (echivalentul a 7 RON/luna).

“Asigurarea de telefon este un serviciu nou si indraznet, oferit in exclusivitate de Say pe piata din Romania si care poate avea un mare succes avand in vedere cazurile numeroase de furturi de telefoane mobile din tara noastra (statisticile arata limpede acest lucru). Promisiunea Say la lansare a fost sa aducem mereu clientilor produse si servicii noi care le imbunatatesc si infrumuseteaza viata. Lansarea asigurarii de telefoane mobile se inscrie tocmai in misiunea noastra de a ne mula pe necesitatile clientilor si chiar de a le anticipa. Vrem sa oferim posibilitatea celor care cumpara telefoane de la Say sa-si protejeze investitia facuta si asta o pot face foarte usor prin achizitionarea asigurarii in magazinul nostru”, a declarat Valeria Grama, Director de Marketing Say.

In cazul unei daune, AIG Romania va despagubi Asiguratul, prin intermediul magazinelor Say, inlocuindu-i telefonul mobil care i-a fost furat cu acelasi tip de telefon mobil. Daca acest telefon mobil nu mai este disponibil, el poate fi inlocuit cu un alt terminal avand aceleasi performante si functionalitati ca telefonul mobil asigurat.

 

 

 

Sursa: www.say-shops.ro

Autor: Mihaela Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *