Aplicatii software pentru solutionarea dosarelor de credit

Reprezentantii Easy Software AG in cadrul unei conferinte de prezentare organizata in parteneriat cu MGT Educational au declarat ca informatiile din dosarele de credit sau leasing ale clientilor pot fi scoase in mai putin de jumatate de ora cu ajutorul solutiilor software de gestiune a documentelor electronice.

De asemenea bancile, societatile de leasing se pot adapta noilor conditii de piata prin eficientizarea activitatii in fiecare departament sau segment de activitate.

Solutiile Easy Software pentru gestionarea si arhivarea documentelor sunt adecvate pentru documentele scanate, documente Microsoft Word, mesaje email, tabele Microsoft Excel si prezentari Microsoft Power Point dar si pentru alte programe Microsoft Office si aplicatii pentru server.

Softul ofera o legatura perfecta cu sistemele standard ERP si asigura solutii personalizate pentru integrarea celor mai des folosite sisteme ERP precum SAP, Navision, Business One, BAAN si Sun Systems.

Incepand din anul 1990, Easy Software a proiectat si dezvoltat solutii inovatoare pentru documentele electronice si arhivarea de date precum si pentru gestionarea documentelor si a continutului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *