Aplicatii AROBS pe terminale mobile

In perioada 3-8 Martie 2009, compania clujeana AROBS Transilvania Software va participa pentru al 9-lea an consecutiv la Targul International de ITC, CeBIT 2009, desfasurat la Hanovra, in Germania.

Anul acesta AROBS va fi prezenta atat cu stand propriu in sectiunea dedicata sistemelor de navigatie GPS cat si ca expozant in cadrul Standului Romaniei.

AROBS va prezenta in premiera in acest an in cadrul CeBit, o aplicatie software pentru dispozitive mobile (sisteme de navigatie GPS si smartphone-uri), care permite utilizatorilor sa caute, sa opereze sau sa anuleze, in timp real, rezervari de camere la peste 90 000 de hoteluri din lume. O alta categorie de solutii expuse este cea dedicata monitorizarii si localizarii parcurilor auto prin GPS impreuna cu un sistem de management al traficului auto.

Ca in fiecare an, la CeBit, isi vor expune produsele si serviciile mii de companii din domeniul software si hardware din peste 70 de tari. Numarul de vizitatori estimati de organizatori pentru 2009 este de peste 495.000, aceasta fiind cea mai mare expozitie de ITC din lume.

Echipa AROBS ii asteapta pe toti cei interesati in Hala 7, standul A04 si Hala 14 standul H29/2.

AROBS Transilvania Software este una dintre companiile de top din Romania din domeniul ITC, cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea de software.Cu o echipa de peste 100 de programatori care utilizeaza tehnologii de ultima ora, compania dezvolta proiecte-cheie pentru parteneri importanti din Germania, Elvetia, Finlanda, Belgia, Israel, SUA,Canada, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *