Apelare video gratuita si rapida pe Internet

Logitech VidPentru aceia care doresc sa beneficieze de apeluri video, dar instalarea si activarea software-ului si a hardware-ului constituie o provocare, a aparut Logitech Vid. Aceasta reprezinta o solutie gratuita, rapida si usor de folosit.

Conceput exclusiv pentru apelurile video, software-ul se instaleaza odata cu conectarea camerei web.

Programul Vid se poate instala in mai putin de jumatate din pasii care se urmeaza, in mod normal, pentru instalarea programelor de mesagerie instant.

Spre deosebire de apelurile video realizate prin programe precum IM sau VoIP, Vid a fost conceput special pentru apelarea vide, permitand o instalare si o interfata simpla, intuitiva.

Si mai bun este ca softul optimizeaza viteza si rezolutia apelului video, astfel ca utilizatorii vor obtine cele mai bune frame-rate-uri si rezolutii pentru camera web.

Vid se activeaza automat la conectarea camerei web Logitech. Nu exista software aditional care trebuie instalat. Programul utilizeaza adresa de email a persoanei cu care se doreste realizarea conexiunii. Acesta accepta invitatia prin mail pentru a participa la conversatia video prin Vid, si astfel amandoi utilizatorii sunt conectati.

Spre deosebire de alte software-uri gratuite ce ofera apelarea video ca functie de multe ori greu de gasit intr-o lista mare de functii, Vid prezinta o interfata simpla si intuitiva in care fiecare element este conceput sa te ajute pentru a initia un apel video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *