Aniversare Soft – Diablo 2: HELL PACK

Best Distribution a lansat pachetul HELL PACK, pentru a aniversa opt ani de la lansarea lui Diablo II (29 iunie 2000) si sapte ani de la lansarea lui Diablo II: Lord of Destruction (29 iunie 2001). Pachetul contine ambele jocuri.

De asemenea, s-a lansat si CRAFT PACK, un pachet dedicat tuturor fanilor jocurilor Blizzard Entertainment, care contine faimoasele strategii in timp real Warcraft III: Reign of Chaos, Warcraft III: The Frozen Throne, StarCraft si StarCraft: Brood War.

Seria action-RPG Diablo, inceputa cu lansarea primului joc in 1997, a fost continuata de Diablo: Hellfire (1998). In anii care au urmat, odata cu lansarea lui Diablo II si a expansion set-ului, comunitatea de fani a crescut impresionant, atat in SUA si Europa, cat si in Asia (unde jocurile Blizzard au atins nivel de cult.

“Am considerat ca este timpul sa le oferim tuturor fanilor Diablo ocazia sa isi completeze colectia la un super pret. De asemenea, dorim ca HELL PACK sa fie si o invitatie in universul Diablo pentru toti aceia care nu i-au invins inca pe Diablo – Lord of Terror, pe Mephisto – Lord of Hatred si pe Baal – Lord of Destruction” a declarat directorul de marketing si achizitii al Best Distribution, Mihail Stegaru.

“Blizzard Entertainment este una dinte companiile din industria jocurilor video cunoscuta nu atat pentru numarul, cat pentru calitatea jocurilor produse. Pe langa seriile de strategie Warcraft si StarCraft si seria action-RPG Diablo, Blizzard a produs si cel mai de succes joc de PC din lume in acest moment: MMORPG-ul World of Warcraft si expansion pack-ul World of Warcraft: The Burning Crusade. In toamna acestui an se va lansa si al doilea expansion pack, World of Warcraft: Wrath of the Lich King” a mai adaugat Mihail Stegaru.

Pahetul HELL PACK este disponibil in magazine la pretul de 69,9 lei, iar pretul pentru CRAFT PACK este de 99,9 lei.

Sursa: Best Distribution

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *