Alliance – Royal Computers a achizitionat Caro Group

Prin achizitia grupului importator si distribuitor de componente si echipamente IT, Alliance-Royal devine unul dintre primii 10 jucatori ai pietei de IT din Romania.

Contractul de achizitie a fost semnat la inceputul lunii iunie de reprezentantii managementului celor doua grupuri de IT. Caro Group este una dintre firmele cu traditie in ceea ce priveste importul si distributia de componente IT, fiind fondata in 1992.

Caro a lansat si o marca proprie (“C-one”) de sisteme desktop si servere construite pe baza tehnologiilor furnizate de Gigabyte si Supermicro. Grupul include servicii de import si vanzare in cele patru magazine proprii si printr-o vasta retea de distributie la nivel national.

“Valorea tranzactiei este de aproape un milion de euro, in conditiile in care in ultimii ani, grupul Caro a inregistrat o crestere medie anuala de 30%”, declara Liviu Brezae, CEO Caro Group.

“Prin achizitia Caro Group, una dintre cele mai vechi firme de pe piata de calculatoare din Romania, Alliance/Royal Computers este in acest moment unul dintre jucatorii majori pe piata de IT din Romania. Aceasta pozitie privilegiata se datoreaza in primul rand politicii noastre de achizitii succesive, dar si procesului de crestere organica a unei companii serioase, cu forta de munca experimentata”, explica Dan Calugareanu, CEO Alliance Computers.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *