Aflati daca Windows 7 va functiona bine pe PC-ul propriu

Cei de la Microsoft au lansat versiunea beta a Windows 7 Upgrade Advisor. Aceasta este un soft distribuit gratuit care iti spune daca PC-ul tau este pregatit din mai multe puncte de vedere sa ruleze noul sistem de operare creat de companie, Windows 7.

Aplicatia iti scaneaza computerul, verifica programele instalate, componentele interne si perifericele, si te anunta asupra posibilelor probleme de compatibilitate care ar putea surveni. Totodata, ofera sugestii privind upgrade-uri, precum ce driveri de componente ar trebui inlocuiti daca esti hotarat sa treci la noul sistem de operare.

Se recomanda verificare sistemului cu Windows 7 Upgrade Advisor celor care vor sa incerce versiunea Windows 7 Release Candidate, disponibila gratuit, deoarece rularea aplicatiei dureaza doar cateva minute.

Dupa descarcarea si instalarea Upgrade Advisor, utilizatorilor li se va cere sa conecteze la PC toate componentele periferice de care dispun, precum hard-disk-uri externe, webcam-uri, MP3 playere si altele.

Windows 7 Upgrade Advisor ruleaza pe Windows Vista si Windows XP Service Pack 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *