Adobe lanseaza o noua versiune Acrobat Connect Pro

Dezvoltatorul software Adobe Systems Inc. a anuntat noua versiune a produsului Adobe Acrobat Connect Pro, o solutie completa pentru conferinte Web si eLearning.

Acrobat Connect Pro include functii pentru conferinte Web cum ar fi optiuni pentru arhivarea si editarea intalnirilor online inregistrate; unelte de raportare pentru conformitate si utilizare. Imbunatatirile pentru eLearning includ camere pentru pauza care sa permita studentilor din clase virtuale sa initieze convorbiri online separate; creare rapida a continutului bazat pe video; integrare cu LMS (Learning Management System) de la BlackBoard si SumTotal; si unelte care urmaresc si organizeaza cursurile online.

“Organizatiile si institutiile educationale se confrunta cu provocarea de a lucra cu personal sau studenti puternic distribuiti geografic, precum si cu comunicarea, colaborarea si transferul de cunostinte in ritmul alert cerut in zilele noastre”, a spus Rob Tarkoff, Senior Vice President, Adobe Business Productivity Business Unit. “Fie ca se doreste o intalnire intre colegi din diverse departamente, sau efectuarea de cursuri virtuale pe diverse continente, Acrobat Connect Pro poate ajuta la eliminarea barierelor tehnologice permitand practic oricui sa participe in comunicatii online si transfer de cunostinte eficiente.”

Dezvoltat folosind Adobe Flash Player, Acrobat Connect Pro permite conectarea imediata la o intalnire online sau la o sala de curs folosind o adresa Web, indiferent de sistemul de operare sau versiunea browserului.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *