Adobe lanseaza o noua suita pentru eLearning

Adobe Systems Incorporated a anuntat disponibilitatea programului Adobe eLearning Suite, o noua solutie de generare de continut pentru domeniul educatiei cu ajutorul careia profesorii si instructorii pot crea instumente de predare ce pot fi livrate prin intermediul internetului, pe sisteme desktop, pe dispozitve mobile si prin intermediul sistemelor de tip learning management (LMS).

Suita imbunatateste productivitatea prin integrarea noilor versiuni de Adobe Captivate, Adobe Flash CS4, Adobe Dreamweaver CS4, Adobe Photoshop CS4, Adobe Bridge CS4, Adobe Device Central CS4 precum si a extensiilor pentru eLearning ale Adove Flash CS4 si Adobe Dreamweaver CS4.

Adobe Captivate 4, este cea mai noua versiune a programului Adobe destinat realizarii de continut de eLearning si de cursuri ce combina simulari, training bazat pe scenarii, teste, rich media si interactivitate. Utilizatorii dispun de numeroase functionalitati ce includ publicarea in fisiere SWF, conversie text-to-speech, instrumente de desen, sabloane imbunatatite si integrare cu Microsoft PowerPoint ce permite utilizatorilor sa importe si sa editeze prezentari PowerPoint adaugand continut video si elemente interactive. Adobe Captivate 4 pastreaza de asemenea layerele din Photoshop ce pot fi apoi animate individual si ofera suport pentru publicarea in PDF si Audio Video Interleave (AVI) pentru YouTube.

Cu Adobe Captivate Rewiewer, o noua aplicatie Adobe AIR, profesionistii din domeniul educational pot capta feedback-ul utilizatorilor indiferent de sistemul de operare si introduce cometarii direct in fisiere Adobe Captivate SWF.

Prin integrarea instrumentelor de creatie de continut, Adobe eLearning Suite ofera utilizatorilor beneficii in ceea ce priveste circuitul documentelor ce nu sunt disponibile prin achizitionarea separata a produselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *