Adaptorul wireless USB nLITE

Edimax Technology aduce pe piata de IT cel mai mic adaptor wireless pe USB.

Dispozitivul are dimensiuni de 40x16x7mm, asta si datorita faptului ca nu are antena externa. Dimensiunile reduse ale EW- 7711UAn fac solutia ideala pentru utilizatorii care doresc mobilitate cat mai mare fara a se face compromisuri in privinta performantelor.

Adaptorul se poate introduce intr-un port USB al unui laptop sau desktop, iar utilizatorul dobandeste acces la o retea wireless de viteza mare, care le permite sa transfere fisiere si sa faca streaming media de la distante mari in intreaga casa sau in birou.

EW-7711UTn este compatibil cu standardele 802.11b/g dar si cu noua tehnologie 802.11n. Cand se conecteaza la un alt dispozitiv 11n device, adaptorul ofera o conexiune stabila si viteze de transfer de pana la 150Mbps. Wizard-ul Multilanguage de instalare, EZmax, asigura o instalare si configurare rapida si usoara. Utilizatorii trebuie doar sa aleaga limba dorita si sa urmeze pasii din wizard. In plus adaptorul suporta Wi-Fi Protected Setup (WPS) ceea ce usureaza configurarea securitatii wireless in retea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *