Acer AspireRevo, micro-PC-ul cat o carte

Acer Aspire RevoA aparut un nou nettop Acer AspireRevo. Acesta nu este mai mare decat o carte si poate fi folosit ca un centru de divertisment pentru intreaga familie, nu doar prin faptul ca ofera acces imediat la muzica, video si imagini, dar si prin posibilitatea de a transmite si a face streaming de continut HD, precum si de a fi utilizat drept consola de jocuri.

Modelul AspireRevo este, de fapt, primul PC cu factor de format mic (SFF) care ofera platforma Nvidia Ion, ce combina procesorul Intel Atom 230 cu procesorul grafic Nvidia Ion.

Acesta are un consum mic de energie si dimensiuni reduse. Procesorul grafic ION GPU cu grad ridicat de integrare livreaza performanta grafica de 10 ori mai rapid decat oricare alte PC-uri desktop mici. AspireRevo este dotat cu o selectie de hard-disk-uri  Serial ATA Hard Drive sau Solid State Drive si pana la 4GB de memorie DDR2. Un slot Mini PCI Express ofera posibilitatea de a extinde capacitatea de memorie pentru a asigura spatiul necesar pentru fisierele multimedia. Nettop-ul satisface cerintele din liniile directoare Energy Star 5.0.

Sisteme Aspire Revo vor fi comercializate incepand cu 15 iunie prin partenerii ElkoTech Romania, la preturi pornind de la 299 euro + TVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *