A aparut noul smartphone BlackBerry Curve 8900 in Romania

blackberryCompania de telecomunicatii, Orange Romania, impreuna cu Research In Motion (RIM), au lansat noul smartphone BlackBerry Curve 8900.

In plus, pe langa aplicatiile software pentru telefonie, email, mesaje, organizator, browser web şi multimedia, smartphone-ul BlackBerry Curve 8900 mai are si suport de conectivitate globala, Wi-Fi si GPS incorporate.

Credem ca în 2009 acest nou smartphone BlackBerry va juca un rol insemnat pe piata de smartphone-uri din Romania. Clientii isi vor da repede seama de combinatia optima dintre pret, design, functionalitate si servicii,” a declarat Razvan Sturza, Product Manager Orange Romania.

Orange este lider de piata in Romania, cu peste 10,2 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 177 de milioane de utilizatori pe cinci continente.

La sfarsitul lunii septembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 349 milioane de euro, in crestere cu 7% in al treilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului trecut.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *