A aparut asigurarea pentru telefonul mobil

Chiar era necesar un astfel de serviciu si la noi in tara. Asigurarea Mobila oferita de Vodafone este un serviciu care ofera clientilor acoperirea costurilor pentru inlocuirea telefonului sau a modemului de date mobile, in situatia in care acesta a fost furat sau deteriorat.

“Prin acest fel, oriunde s-ar afla, in tara sau in strainatate, clientii pot preveni costuri suplimentare nedorite si primesc un nou dispozitiv pe care sa il foloseasca in continuare”, a declarat Karsten Wildberger Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone pot opta pentru unul din cele doua tipuri de asigurare disponibile, Standard, cu 1,99 euro/luna sau Premium, cu o taxa lunara de 2,99 euro. Tariful lunar al asigurarii va fi inclus in factura Vodafone. Asigurarea Standard acopera situatiile in care telefonul mobil sau dispozitivul de date este furat sau distrus, acesta fiind inlocuit cu unul similar, cu valoare de pana la 1.000 euro. Asigurarea Premium acopera in plus si situatiile de defectiuni accidentale provocate prin contactul cu diverse lichide, telefonul deteriorat sau furat fiind inlocuit cu unul similar, in limita valorii de 1.500 euro.

Serviciul de asigurare este disponibil in toate magazinele Vodafone sau ale partenerilor sai din tara, precum si prin reprezentatii de vanzari directe ai Vodafone Romania pentru toti clientii care achizitioneaza un telefon sau un modem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *