A 7-a editie a concursului de fotografie digitala – Vezi Orange

 

Anul acesta fotografiile au fost inscrise de catre concurenti pe un website dedicat – http://vezi.orange.ro, unde doritorii au putut si sa voteze premiul de popularitate, o alta noutate a editiei din acest an.

Concursul de fotografie „vezi Orange”,  desfasurat intre 15 septembrie si 15 octombrie 2008, a avut tema „together” si a atras un numar impresionant de participanti si de lucrari inscrise: peste 4.800 de fotografi amatori si profesionisti au inscris in competitie peste 15.000 de fotografii. Site-ul concursului a avut peste 58.000 de vizitatori unici, proveniti din aproape 70 de tari, iar pentru premiul de popularitate au fost inregistrate peste 78.000 de voturi.

Castigatorul premiului de popularitate, cu peste 1.550 de voturi, este Kanda Mudipuekesha-Germain, din Bucuresti. El va primi un aparat Canon EOS 450D, in valoare de peste 700 de euro.

Castigatorii premiilor intai sunt: Roxana Gabriela Jitaru, din Suceava, la categoria „alb-negru”, Andra Lacramioara Nicula, din Bucuresti, la categoria „color” si Flavia Dorelia Cardas, din Ploiesti, la categoria „Mesaje Multimedia”. In plus, Orange ofera si 50 de mentiuni speciale constand in telefoane mobile LG KU990 cu camera foto de 5 MP.

Valoarea totala a premiilor concursului de fotografie „vezi Orange”, editia 2008, este de 25.000 de euro. Toate cele 60 de fotografii premiate vor fi expuse, timp de o luna, la Orange concept store, iar cele mai apreciate vor aparea in calendarele Orange pentru anul 2009.

Din juriul care a desemnat castigatorii concursului au facut parte reprezentanti Orange si Tempo Advertising, precum si fotograful independent Cristian Crisbasan.

 

 

Sursa: www.orange.ro

Autor: Ana-Maria Brodoceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *