Telefoanele se pot asculta cu ajutorul unui soft

Mobile-girls-Soft.roRecent, o noua generatie de programe software de spionare ieftine si usor de instalat face ca telefoanele mobile sa poata fi ascultate foarte usor si, mai mult, sa fie transformate in dispozitive de ascultare.

Tot ce trebuie sa faca cineva care vrea sa spioneze o alta persoana este sa ii subtilizeze telefonul si sa tasteze un anumit cod.

Programul nu ajuta doar la ascultarea convorbirilor efectuate de pe telefonul respectiv. In acest fel se pot asculta, de asemenea, conversatiile care au loc intr-o camera din cealalta parte a lumii.

Singurul mod ca o persoana sa se asigure ca telefonul sau nu functioneaza ca un dispozitiv de inregistrare si transmitere de date este de a-i scoate bateria, potrivit expertilor in securitate.

Peste 200 de companii vand in prezent pe internet programe care activeaza microfoane incorporate in telefoanele mobile, chiar si cand persoana vizata nu foloseste telefonul. Preturile se situeaza in Romania intre 300 si 600 de dolari, iar instalarea programului dureaza un minut si nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura.

In plus, nici transferul de date nu lasa urme.

7 păreri la “Telefoanele se pot asculta cu ajutorul unui soft

  1. gheorghe dana

    si eu as dori sa aflu cam cat ar costa un asemenea dispozitiv pt ca vreau sa urmaresc o persoana
    Va multumesc!

  2. edwin

    chestia asta nu este cumva ILEGALA??????? adica nu orice neica nimeni poate instala un soft de ascultare si urmarire al telefoanelor nu?? nu sunt legi pentru chestia asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *