Tehnologia ECO-Friendly de la Allied Telesis

In calitate de furnizor global de echipamente de retea, Allied Telesis si-a asumat conservarea mediului inconjurator.

Acest angajament se refera la numeroase aspecte, printre care design-ul produselor, activitatea de productie, reducerea utilizarii substantelor primejdioase, reducerea costului operational, logistica.

Eco-friendly este numele utilizat de Allied Telesis pentru gama de echipamente cu consum redus de energie. In curand toate produsele din portofoliu vor deveni Eco-friendly intrucat Allied Telesis va continua sa introduca noi tehnologii low-power (consum scazut de energie) pentru a satisface cerintele clientilor. O parte din metodele de reducere a consumului de energie sunt prezentate mai jos:

Reducerea consumului de energie pentru porturile de retea

Ultimele switch-uri pot detecta lungimea cablurilor conectate la porturile sale. Folosind tehnologia “masoara si minimizeaza”, Allied Telesis va asigura injectia de putere maxima doar in cablurile cu o lungime mare, in timp ce va reduce puterea injectata in cablurile mai scurte. Aceasta functie poate economisi 9% din costul operational pentru energia consumata. Atunci cand un echipament este conectat la un port inteligent si este oprit, portul poate detecta lipsa de activitate a acestuia si, intrand in stare de stand-by, reduce consumul de putere. Mai mult decat atat, la o anumita gama de echipamente Allied Telesis se pot selecta preferential porturile pentru a se opri automat pe timp de noapte si in weekend, chiar daca echipamentele conectate sunt lasate pornite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *