Sony Ericsson, noi telefoane si divertisment fara limite

Sony Ericsson a lansat trei noi produse si un serviciu multimedia sub sloganul „Divertisment fara limite”. Anuntat initial la Barcelona drept „Idou”, noul Satio asigura printr-o singura atingere accesul la divertisment mobil performant. Cu ajutorul ecranului de 3.5 inch, format 16:9, a celor 5 panouri ce reprezinta interfata telefonului si a camerei foto performante de 12.1 MP (ecran tactil intuitiv, blit Xenon si functii de detectare a fetei sau a zambetului), Satio este primul telefon creat special pentru performante multimedia complete.

Pentru a completa prin continut performantele telefonului, Sony Ericsson ofera acces utilizatorilor la platforma PlayNow, unde acestia pot asculta melodiile preferate(si ulterior descarca), tonuri de apel  si pot accesa inclusiv topurile muzicale internationale. Pachetul Satio ofera si wireless Stereo Headphones HBH-IS800, cele mai mici casti pentru telefon disponibile in momentul de fata pe piata. Pentru a transferul de date, telefonul este dotat cu microSD si cablu USB.

Platforma PlayNow dispune de o sectiune de filme, care permite utilizatorilor sa urmareasca pana la 60 de filme pe an de pe telefonul mobil. Optimizata pentru o buna experienta vizuala, platforma va oferi initial pana la 15 filme disponibile online. Ulterior, noi titluri vor fi adaugate lunar.

Telefonul Aino reprezinta  combinatia optima intre doua dimensiuni esentiale: tastatura clasica si ecranul tactil intuitiv. Browser-ul intuitiv folosit pentru a naviga prin aplicatiile multimedia ofera utilizatorilor acces rapid la continutul multimedia incarcat pe telefon. O extraoptiune este posibilitatea de a controla consola PSP 3 cu ajutorul functiei de Remote Play. Aino introduce de asemenea aplicatia Media Home, extrem de utila pentru a incarca orice tip de continut media de pe PC (aplicatia Media Go) in telefon cu ajutorul unei conexiuni Wi-Fi .

Yari este un telefon destinat jocului. Tehnologia prin control a gesturilor permite utilizatorilor sa isi foloseasca miscarile propriului corp pentru a controla jocurile disponibile pe telefon. Terminalului asigura acces la o gama variata de jocuri, destinate atat pasionatilor de tenis sau box, cat si celor care vor sa faca miscare pentru a se mentine in forma.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *