Seria F80, primele videoproiectoare cu 3 chipuri DLP

AVITECH aduce pe piata din Romania noua serie de videoproiectoare F80, de la projectiondesign.

Noutatea acesteia consta in cele 3 chipuri DLP, care ofera o luminozitate de pana la 8,500 ANSI lumeni si o rata de contrast de pana la 15,000:1. De asemenea, gama are integrata noua tehnologie ACOP (Advanced Color Optical Processing), ce permite o calibrare optica mai sofisticata, pentru a proiecta imagini de o calitate exceptionala.

Companiile de inchirieri, organizari evenimente/concerte, agentiile de publicitate si chiar mall-urile reprezinta publicul tinta ideal pentru modelul F80 1080, in timp ce versiunea WUXGA va deveni cu siguranta cea mai populara in domenii precum simulari, design industrial si alte aplicatii de cercetare.

Projectiondesign este o companie norvegiana ce dezvolta, produce si comercializeaza o gama larga de videoproiectoare performante pentru aplicatii profesionale, de business, dar si pentru consumatorii obisnuiti. Projectiondesign a fost prima companie din domeniu ce a introdus videoproiectoarele cu rezolutie 1080p (Full HD) si, mai recent, cu rezolutie WUXGA, bazate pe tehnologia DLP de la Texas Instruments; toata gama de produse este garantata pentru o utilizare 24/7.

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate pentru domeniile audio-video, securitate, instalatii electrice, case inteligente, solutii ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima generatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *