Scanati-va calculatorul de virusi online cu HouseCall 7.0 beta

O idee buna pentru cei care nu-si permit luxul de a achizitiona o licenta antivirus este de a va scana PC-ul gratuit online. MicroTrend Micro a lansat recent noua versiune HouseCall 7.0 beta a popularului serviciu online pentru scanarea si detectarea virusilor si a altor tipuri de malware de pe calculatoarele personale.

Softul a aparut pentru prima data online in 1997, HouseCall are in noua versiune nu doar o interfata modificata, dar ofera si un timp de scanare mai scurt decat variantele anterioare.

Pentru a detecta si elimina mai repede virusii si alte tipuri de malware, serviciul HouseCall include acum si elemente din Trend Micro Smart Protection Network.Utilizatorii serviciului gratuit HouseCall 7.0 au la dispozitie o interfata simplificata prin care pot scana calculatorul de virusi mai rapid si mai usor. De asemenea, pentru a realiza scanarea computerului, un software de tip client este descarcat pe calculator, in loc sa se foloseasca un agent Java sau ActiveX. Astfel se elimina problemele de incompatibilitate cu browserul de Internet. Utilizatorul poate activa acest software-client cu pana la 90 de zile inainte ca serviciul sa expire. Dupa expirarea celor 90 de zile, utilizatorul va putea descarca un nou software-client actualizat.

Utilizand tehnologia Smart Scan, HouseCall 7.0 este capabil sa identifice elementele active de tip malware prin scanarea acelor zone ale sistemului in care este cel mai probabil ca acestea sa se fixeze, reducand astfel timpul de verificare de la cateva ore la cateva minute. Infectiile detectate sunt eliminate rapid prin utilizarea unor functii de curatare imbunatatite fata de versiunile anterioare ale serviciului.

Smart Protection Network este o infrastructura de securitate cloud-client de ultima generatie care ofera o protectie mai rapida in fata amenintarilor informatice prin utilizarea unui concept unic de identificare si blocare a virusilor, a elementelor spyware, spam si a altor amenintari web. Smart Protection Network este un sistem integrat care coreleaza date din bazele cu informatii privind reputatia online cu cele furnizate de o retea globala de feedback.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *