Rocast implementeaza solutia software SeniorERP

ROCAST, companie specializata in importul, ambalarea si distributia de produse de bricolaj si echipamente industriale si de constructii, implementeaza SeniorERP pentru consolidarea si crestera organica a unui business cu un rulaj de 15 mil. EURO anual. SeniorERP va gestiona in cadrul implementarii un portofoliu de 7300 de clienti si 32000 de produse, avand ca principal obiectiv cresterea eficientei si calitatii procesului de distributie la nivel national.

Rocast este importator si distribuitor pentru o gama variata de produse: organe de asamblare, elemente de fixare, unelte si scule diverse, masini unelte, compesoare si scule pneumatice, echipamente pentru sudura, materiale si echipamente pentru instalatii electrice. Compania are 3 puncte de lucru in Bucuresti, Giurgiu si Filipestii pe Padure si un depozit central propriu de 5000 m2 si ocupa in prezent locul 3 in aceasta piata.

Principalii indicatori vizati pe terment scurt prin implementarea SeniorERP se refera la:

– eficienta crescuta la nivel operational prin comunicare in timp real, prin internet;

– centralizarea si securizarea datelor intr-un sistem complex;

– performante ridicate in exploatarea datelor din sistem de catre managementul companiei;

Cu un volum de 500 de facturi zilnic, aplicatia utilizata anterior de Rocast nu a facut fata la nevoia de lucru integrat, in timp real, cu date corecte si rapoarte care sa constituie un suport decizional complex:

“Achizitia unui ERP a fost determinata de problemele acumulate in utilizarea vechiului sistem de contabilitate: securitatea datelor, prea multe statii de lucru pentru vechiul sistem, prea multe aplicatii proprii, necesitatea de a opera pe internet in timp real, necesitatea de a obtine rapid interogari diverse, etc. SeniorERP are 3 argumente decisive, si anume : este o solutie pentru import si distributie, utilizeaza tehnologie de ultima generatie si se remarca prin profesionalismul echipei Senior Software.” Vonica Horatiu, Director Executiv, Rocast.

SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import si Distributie. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *