Primul telefon care se incarca de la soare – Samsung E1107

gsm-Soft.roSamsung vrea sa arate ca este o companie care poate adopta idei ecologice. Pentru a arata acest lucru, aceasta lanseaza E1107 Solar Guru, un delefon care se poate reancarca de la soare.

Cu toate ca este primul telefon cu incarcare solara lansat pe piata, Samsung E1107 Solar Guru nu va face inutila folosirea incarcatorului clasic. Abilitatea acestui telefon de a se incarca de la soare consta de fapt in aceea ca 1 ora de expunere la lumina naturala incarca telefonul pentru 5-10 minute de conversatie.

Aceasta abilitate poate fi utila daca posesorul telefonului se afla undeva departe de o sursa de electricitate, petrece mult timp in natura putand sa isi lase telefonul pentru cateva ore la soare si doreste apoi, in mod convenabil mai spre seara, cand lumina naturala paleste, sa dea cateva telefoane relativ scurte.

Samsung E1107 Solar Guru pare a fi bazat pe modelul E1100, un model cat se poate de simplu, la care s-a adaugat un panou pentru incarcare solara si un transmitator Radio FM.

Telefonul este deja disponibil in India la pretul de 59 de dolari si urmeaza sa fie lansat pe restul pietelor din Asia precum si in Europa in cursul acestei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *