Microsoft ofera surprize – Windows 7 va permite dezactivarea IE

Compania Microsoft in repetate randuri a precizat ca Internet Explorer este o parte integrata a sistemului de operare, neavand posibilitatea de a-l inlatura, insa, se pare ca acesta situatie s-a schimbat. Odata cu aparitia Windows 7, e posibil ca gigantul american sa dea userilor posibilitatea de a dezactiva, dupa preferinte, IE8 din sectiunea Remove Windows Features.

Acest tool exista si in versiunile anterioare ale Windows, userii putand sa elimine jocurile integrate in sistemul de operare si alte functionalitati suplimentare. Bineinteles, acest beneficiu nu se aplica, pana acum, si in cazul Internet Explorer.

Este foarte posibil ca aceasta optiune (integrata in tacere) sa fi aparut si datorita plangerilor recente aduse de Uniunea Europeana cum ca Microsoft nu permite competitia pe piata browserelor prin oferirea gratuita a IE in cadrul Windows.

In mod oficial, Windows 7 nu este inca lansat, insa versiunile beta se gasesc fara probleme pe site-urile BitTorrent. Ramane de vazut daca Microsoft va lasa aceasta functie si in versiunea finala a sistemului de operare, insa pentru asta mai avem de asteptat cateva luni.

O părere la “Microsoft ofera surprize – Windows 7 va permite dezactivarea IE

  1. Agent Microsoft

    Da.Da.Eu am făcut ca asta să fie posibil. 🙂
    Colegi mei sunt niste………………. 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *