Internet Explorer 8 nu ofera suport pentru aplicatii enterprise

Aparent softul Internet Explorer 8 (IE8)ar putea cauza esecul unor aplicatii enterprise care utilizeaza interfete utilizator bazate pe browser.

Directorii IT trebuie sa se asigure ca aplicatiile enterprise vor fi compatibile cu IE8, care va fi lansat in curand, inainte de a le furniza utilizatorilor finali.

PC-urile de tip desktop ar putea fi incompatibile cu IE8. Expertii indeamna departamentele IT sa il testeze inainte de a-l implementa, pentru a evita costisitoarele probleme de suport.

Greg Lambert, director de tehnologie al ChangeBase, spune ca orice aplicatie care ruleaza in Internet Explorer si nu este compatibila cu DEP/NX se va prabusi la pornire si nu va functiona.

Impactul acestui lucru depinde foarte mult si de numarul de aplicatii web pe care le are organizatia. In acest moment, ChangeBase a descoperit ca 15% dintre aplicatiile enterprise vor esua.

SAP a inceput testarea compatibilitatii si recomanda utilizarea IE6 si IE7 pana cand va finaliza toate testele certificarii SAP.

Steven Chan, senior director al grupului Oracle Applications Technology Intergration, avertizeaza ca functiile IE8 vor avea impact asupra Oracle E-Business Suite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *