Finale 2010, un soft pentru muzicieni

MakeMusic, compania specializata in crearea de software pentru muzicieni, a anuntat lansarea lui Finale 2010. Acest software permite iubitorilor de muzica sa compuna, sa aranjeze, sa noteze si sa tipareasca partituri muzicale.

Cu ajutorul lui se poate simplifica procesul de vizualizare a notelor pe portativul de percutie si realizeaza redarea notelor in conformitate cu cerintele utilizatorilor. Versiunea include – pe langa lista cu peste 350 de sunete ale instrumentelor de la producatorii Garritan Personal Orchestra – sunete noi: bisericesti, de chitara electrica, ale clopoteilor si altele. De asemenea, Finale 2010 permite utilizatorilor sa exporte fisiere cu extensii .JPEG si .PNG, precum si sa importe fisiere cu extensiile .JPEG, .PNG, .BMP si .GIF. In cazul in care utilizatorul schimba sau sterge unele note, Finale 2010 permite pastrarea acordurilor. Introducerea caracterelor Broadway Copyist ofera un control maxim asupra fonturilor folosite pentru notatiile si textele utile compozitorilor.

Versiunea completa va costa 600 de dolari, iar trecerea de la Finale 2009 la Finale 2010 va presupune o taxa de 120 de dolari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *