Endpoint Protector 2009, o solutie de protectie a datelor

Compania CoSoSys a lansat o noua versiune a solutiei sale software pentru prevenirea pierderilor de date si controlul dispozitivelor de stocare portabile, Endpoint Protector 2009, concentrandu-se pe maximizarea protectiei si a productivitatii firmelor.

CoSoSys, producator al celor mai inovatoare si eficiente aplicatii pentru dispozitivele de stocare portabile si securitatea porturilor, lanseaza astazi o noua versiune a solutiei de prevenire a pierderilor de date si securizare a dispozitivelor portabile, Endpoint Protector 2009.

Noua versiune a Endpoint Protector este prima solutie de acest tip care ofera un control eficient asupra datelor confidentiale prin functionalitatea File Whitelisting. Companiile pot acum sa decida ce fisiere pot fi copiate pe dispozitivele portabile si pentru ce fisiere accesul este restrictionat, tinandu-se in acelasi timp evidenta incercarilor de a transfera documente confidentiale. Modul de operare Lockdown ajuta la optimizarea securitatii datelor prin oprirea potentialelor brese de securitate deja existente. Un singur clic activeaza functia Lockdown, blocand instantaneu punctele de acces din retea si oprind toate transferurile de date.

Compania CoSoSys este specializata in dezvoltarea de software pentru securitatea retelelor si pentru imbunatatirea dispozitivelor de stocare portabile. Portofoliul aplicatiilor include functii de la protejarea prin parola si sincronizarea datelor, pana la impiedicarea accesului neautorizat la dispozitivele periferice atasate calculatoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *