Convertiti si creati documente cu Abbyy PDF Transformer 3.0

Cei de la Abbyy au lansat PDF Transformer 3.0, o noua versiune a premiatei aplicatii,Abby PDF Transformer, de conversie si creare documente.

Versiunea sporeste precizia procesului de conversie a fisierelor PDF. Cu ABBYY´s Adaptive Document Recognition Tehnologie (ADRT ), PDF Trasnformer 3.0 este singurul produs din clasa sa capabil sa redea structura logica, derularea si formatarea constanta a textului din documente cu mai multe pagini atunci cand se face conversia in PDF-uri.

In plus fata de functionalitatea de conversie superioara, noua versiune ofera o mai mare flexibilitate pentru a crea si de a modifica documentele PDF in functie de nevoile utilizatorilor. De asemenea ofera functii avansate de securitate a informatiei in procesul de editare si arhivare a fisierelor PDF, inclusiv capacitatea de a redacta informatii sensibile in documentele PDF, de a adauga atribute specifice, cum ar fi timbre si timbre Bates, de a comprima PDF-uri si de a salva documente searchable PDF/A cu scopul de a fi pastrate pe termen lung.

 

O părere la “Convertiti si creati documente cu Abbyy PDF Transformer 3.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *