Blu-ray ieftin pentru PC-uri

Blu-ray-Disc-Reader-Liteon-Soft.roDecat sa cheltuiti in jur de 1000 de ron pe un player blu-ray, Lite-On pune la dispozitie o varianta mult mai ieftina. Acestia au anuntat o versiune imbunatatita a dispozitivului BD-ROM.

Noul model iHOS104, un dispozitiv BD-ROM SATA cu viteza de 4X reprezinta un dispozitiv la indemana pentru utilizatorii care doresc o imbunatatire a formatului Blu-ray Disc.

Modelul  iHOS104 este prevazut cu ultimul software Cyberlink Power DVD care include noua tehnologie CyberLink TrueTheater. TrueTheater ofera cea mai buna calitate in redarea filmelor pentru sistemele de home-theater pe PC-uri. Tehnologia TrueTheater include: TrueTheater Motion – pentru redarea video lenta cu frame rate de pana la 60 fps; TrueTheater HD – pentru vizionarea continutului in definitie standard pe ecrane HD la o rezolutie mai buna; TrueTheater Stretch –pentru afisarea continutului pe dispozitive cu ecrane de 16:9 pentru orice source ratio; TrueTheater Lighting – pentru detalii de imagine, culori naturale si sistem de reglaj cromatic si de luminozitate.

Modelul  iHOS104 va fi  disponibil in Europa din luna iulie la un pret de piata de aproximativ 89 de  euro, TVA inclus.

O părere la “Blu-ray ieftin pentru PC-uri

  1. andeea26

    pff. e nik 1000 de ron , cand mi-am luat eu blu-ray de la panasonic era 1600. ca sa vezi ca acum pot sa ma uit la aceleasi filme cu 4 mil. Iti vine sa nu mai cumperi nik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *