Beia Consult lanseaza sistemul Siemens HiPath OpenOffice Entry Edition

Compania Beia Consult International – Siemens System Partner – lanseaza HiPath OpenOffice Entry Edition V1, noua centrala telefonica VoIP din familia inovatoare de solutii de comunicatii HiPath OpenOffice si succesorul HiPath 2000 V2.

HiPath OpenOffice EE V1, prescurtat EE pentru EntryEdition, este livrat impreuna cu o suita gratuita de aplicatii desktop numita myPortal si este proiectata cu facilitati complete pentru a eficientiza si reduce costurile de comunicatii.

HiPath OpenOffice EE V1 reuneste functionalitatea moderna a ruterului IP si setul de functii ComScendo pentru comunicatii de voce intr-un singur sistem. Aceasta deschide calea companiilor mici si mijlocii, pentru a folosi o infrastructura standard pentru comunicatii date-voce “state of the art”.

Functiile integrate cum ar fi: ruter, gateway si firewall indeplineasc toate cerintele de securitate a comunicatiilor IP in retele virtuale private (VPN).

Companiile moderne care utilizeaza in mod frecvent tehnologia IP integrata, vor folosi HiPath OpenOffice EE V1 pentru a avea un acces facil la operatorii de telefonie alternativa (ITSP – Internet Telephony Service Providers).

Noua suita de aplicatii Desktop: myPortal entry furnizeaza urmatoarele functii „vizibile” si usor de utilizat pe desktopul clientilor:

• Call Control – controlul telefonului prin mouse si PC

• Status based call diversion – alegerea usoara unde sa fie rutate apelurile

• Directory Access – toate persoanele dvs. de contact in acelasi loc

• Team functions – directioneaza apelul la alti colegi, trimite mesaje

• Soft keys – acces rapid la aceste persoane si functiile des utilizate

• Call Journal – pastrarea unui registru pentru persoanele apelate, si pentru cele care v-au apelat

In medie, 70% de angajatii respondenti din companii mici si mijlocii au declarat ca petrec 17,5 ore in fiecare saptamâna confruntandu-se cu probleme ale sistemelor de comunicatii. Cercetarea a aratat ca desi firmele sunt constiente de existenta unor solutii de comunicatii unificate, aproape 60% nu folosesc tehnologiile disponibile. In plus, cercetatorii de la SIS International Research stabilesc ca timpul ocupat cu probleme de comunicare petrecut pe saptamâna a fost mai mare de 50% in companiile cu mai mult de 20 de angajati.

Solutiile integrate de comunicatii unificate, cum ar fi Siemens HiPath OpenOffice, care unifica voce, email, mesagerie vocala, prezenta si mobilitate, pot ajuta la eforturile de rezolvare a problemelor de comunicatii din ce in ce mai fragmentate cu care se confrunta firmele.

Beia Consult International – Siemens System Partner – Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile isi desfasoara activitatea in domeniile: productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *