AXIGEN, partener Intel

Gecad Technologies, compania producatoare a solutiei de mesagerie electronica AXIGEN (http://www.axigen.com/) a devenit recent membru in Programul Intel Software Partner (http://www.intel.com/partner), avand ca obiectiv adaptarea tehnologiei AXIGEN Mail Server la arhitecturile hardware ale Intel.

Programul Intel Software Partner confera echipei AXIGEN posibilitatea optimizarii solutiei de mesagerie pentru platformele Intel, dar si oportunitati de colaborare cu specialistii Intel pentru a beneficia de ultimele tehnologii si tendinte de pe piata high-tech.

Castigator al premiului de excelenta ServerWatch 2007 la categoria Communications Server, AXIGEN Mail Server se afla acum la versiunea 6.2 si functioneaza pe cele mai populare distributii Linux si BSD, pe Solaris, Windows, dar si pe arhitecturi PowerPC si SPARC.

Printre clientii care au intrat recent in portofoliul AXIGEN se numara Top Brands Distribution, Relad Pharma, Administratia Nationala a Penitenciarelor, Media Sat, Inspectia Munci, BGS – Divizia de Securitate, toate din Romania, iar din afara tarii – TESFRI – Groupe TESSON (Franta), Vista Technologies Inc. (USA), Magic Transport Inc (Puerto Rico), Bach Holding AG (Germania) si McCormick Philippines, Inc (Filipine).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *