ASUS prezinta solutii inovatoare la CeBIT 2009

Compania ASUS, care este in prezent lider global în proiectarea si productia de notebook-uri, a dezvaluit o gama extinsa de solutii portabile de operare cu ocazia expozitiei CeBIT 2009.

Noile laptopuri reprezinta vârful de lance al activitatii ASUS în cercetare si dezvoltare, oferindu-le utilizatorilor, pe lânga elementele estetice functionale, un stil elegant de a opera computerul chiar si în timpul deplasarilor.

ASUS-LAMBORGHINI VX5 se numara printre elementele de atractie prezentate CeBIT 2009, fiind rodul parteneriatului exclusiv dintre ASUS si Automobili Lamborghini – un laptop cu o carcasa inspirata de automobilul Lamborghini Reventón. În cadrul aceleiasi suite exclusiviste se afla si ASUS M90Gf – un portabil multimedia deosebit de puternic ideal pentru cei care doresc un divertisment digital de înalta rezolutie oricând si oriunde s-ar putea afla. CeBIT 2009 ofera prilejul lansarii unei noi serii de portabile – ASUS K – modele adresate utilizatorilor care vor sa le opereze pe parcursul întregii zile, fara fasoane, dar în conditii de fiabilitate constanta.

ASUS-LAMBORGHINI VX5: Lux si putere dezlantuita din pasiune

Laptopul ASUS-LAMBORGHINI VX5 defileaza cu o carcasa futurista, designul fiind inspirat de apreciatul bolid LAMBORGHINI Reventón. VX5 este echipat cu cea mai mare capacitate de stocare pe suport Solid State Drive – 1TB.

La fel ca si perechea sa ce ruleaza pe autostrada, VX5 integreaza tehnologii avansate cu scopul atingerii unor performante impresionante. Laptopul este echipat cu un procesor Intel® Core™2 Quad si o capacitate de 4GB de memorie, iar în urma actionarii unei taste rapide poate transpune utilizatorul în modul de lucru TwinTurbo, care accelereaza performantele procesorului si ale unitatii de procesare grafica. Ecranul de înalta rezolutie (full high definition) si cu diagonala de 16 inci ofera un spatiu mai mult decât suficient pentru vizualizarea optima documentelor, a fotografiilor sau a filmelor. Imaginile redate sunt clare si luminoase gratie placii video NVIDIA® GeForce™ GT 130M cu o capacitate de memorie GDDR3 1GB VRAM. Noul tip de tastatura gumoasa “chiclet” se lumineaza automat în cazul intensitatii reduse a luminii ambientale. Unitatea optica Blu-ray combo completeaza pachetul de dotari execeptionale.

Seria ASUS K: un mod de a lucra confortabil în timpul deplasarilor

Prin dezvoltarea seriei de laptopuri ASUS K, s-a urmarit asigurarea confortului necesar operarii portabilelor de-a lungul unor perioade extinse, în conditii de fiabilitate constanta si adecvate pentru divertismentul multimedia. Laptopurile folosesc tehnologia proprietara ASUS Super Hybrid Engine (SHE), cu ajutorul careia pot rula fara întrerupere pâna la 5* ore, folosind o baterie cu 6 celule si oferindu-i utilizatorului posibilitatea de a selecta modul de lucru în scopul maximizarii performantelor sau eficientizarii consumului energetic.

Indiferent de locatie, simturile audio-vizuale vor fi de-a dreptul desfatate în contextul unui divertisment digital pus în scena cu ajutorul difuzoarelor Altec Lansing cu sunet SRS surround si al ecranului LCD panoramic. Confortul este atributul principal care descrie experienta de lucru cu un ASUS K, în acest sens conlucrând si designul interior al laptopurilor. Astfel, ventilatoarele sunt plasate strategic pentru a mentine scazuta temperatura suportului pentru mâini – în cadrul intervalului 27,7*-27,6* grade Celsius – chiar si dupa mai multe ore de operare.

Seria N reînnoita – Noile editii cu NCVM pentru stil si mobilitate

Pionier în conceperea de laptopuri deopotriva functionale si estetice, ASUS anunta cu mândrie utilizarea peliculei NCVM (Non-conductive Vacuum Metallization) în realizarea modelelor ASUS N81, N51, N60 si N70.

NCVM reprezinta o pelicula metalizata prin depunere de vapori, care confera un luciu decorativ laptopurilor. Fiind de natura neconductiva, acest tip de suprafata va putea elimina interferentele semnalelor de radiofrecventa (RF) – precum Wi-Fi, spre deosebire de alte metode de metalizare cum ar fi cea cu aluminiu. NCVM ofera atât protectie împotriva coroziunii, cât si la diversele ciocniri si lovituri suferite de portabile de-a lungul perioadelor de utilizare. si din aceasta privinta, utilizatorii vor putea opera fara griji, bucurându-se – gratie tehnicii NCVM – de un stil aparte si de teme vizuale care reproduc aluminiul stralucitor, cromul întunecat sau efectul de metal lustruit.

ASUS M90Gf – laptopul cu cea mai mare capacitate de memorie RAM

Notebook-ul ASUS M90Gf se adreseaza utilizatorilor care vor mai mult decât rezolutii înalte. Fiind echipat cu chipset-ul avansat NVIDIA® MCP79MH, care suporta maxim 4 module SODIMM, portabilul ASUS M90F poate integra cea mai mare capacitate de memorie volatila. Având pâna la 16 GB RAM – folosind 4 module SODIMM 4GB dual rank, 26biti – laptopul dezvolta performante extensive în cadrul aplicatiilor multimedia si în operarea multitasking.

Conceputul “Community Designed PC”

Fiind unul dintre principalii producatori de dispozitive mobile inovatoare destinate operarii IT, ASUS urmareste în mod constant feedback-ul utilizatorilor si le asculta cerintele. Cu ocazia editiei CeBIT 2009, ASUS a dezvaluit un notebook conceptual revolutionar echipat cu doua ecrane, rezultat în urma centralizarii ideilor transmise de catre utilizatorii din întreaga lume. Facând parte din proiectul “Community Designed PC”, initiat de catre ASUS si Intel®, conceptul se afla într-un proces de dezvoltare si are nevoie în continuare de feedback. Astfel, ASUS încurajeaza utilizatorii sa participe în dezvoltarea acestui notebook. Informatii aditionale pot fi gasite pe site-ul WePC.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *